omg Marillion,el me se sjecas od prije?? isse koliko je proslo...ispricavam se,danas sam vidio da mi naj lega poceo radit na nekom serveru za ts3..zvao me da nes provjeri ja dodem i vidim ime AlphaQ ja u sebi isssse boze poznato mi ....i sjetim se da je to klan u kojem sam bio...bio dobar sa svima i (nadam se) tobom...hhh i samo me zanima kako to da nisam vise u tom klanu,bolje receno dali sam svojevoljno otisao ili ste me izbacili ili sta jer mi vrag neda mira da saznam.Moram saznati zasto sam otisao iz tog klana,znam da je duugo proslo..skoro godina ali opet zelim znati.Hvala,your old friend,Thunder.
2 posters
LOL Marillion kolko nisam cuo to ime xP
Thunder18- Member
Level of education : If im not back in 5 minutes...just wait longer..
Marillion- Owner
Level of education : High School II year
Thunder18 wrote:omg Marillion,el me se sjecas od prije?? isse koliko je proslo...ispricavam se,danas sam vidio da mi naj lega poceo radit na nekom serveru za ts3..zvao me da nes provjeri ja dodem i vidim ime AlphaQ ja u sebi isssse boze poznato mi ....i sjetim se da je to klan u kojem sam bio...bio dobar sa svima i (nadam se) tobom...hhh i samo me zanima kako to da nisam vise u tom klanu,bolje receno dali sam svojevoljno otisao ili ste me izbacili ili sta jer mi vrag neda mira da saznam.Moram saznati zasto sam otisao iz tog klana,znam da je duugo proslo..skoro godina ali opet zelim znati.Hvala,your old friend,Thunder.
Secam se, kako ne. Odg sam ti na email.